Frissé és energikussá varázsol a bio tusfürdő

A népszerű natúrkozmetikumok ideálisak azon hölgyek számára, akik szívesebben használnak természetes szépítő szereket. A bio tusfürdő valódi aromaterápiás SPA élménnyé varázsolja a hagyományos fürdést vagy zuhanyzást. Ezeknek nemcsak csodálatos illatuk van, hanem tökéletesen megtisztítják a bőrt és gondoskodnak róla anélkül, hogy kiszárítanák.

A termékek egzotikus növények egyedi kivonatait tartalmazzák, amelyek jótékony hatással vannak a bőr hámrétegének állapotára. Miután bio tusfürdővel zuhanyozott, példa nélküli kellemes bőrérzettel, felfrissülten kezdheti a napját!

Minden termék nagymennyiségű növényi összetevőket tartalmaz, amelyek között nyoma sincs az SLS, SLES, ásványolaj, szilikon és egyéb kockázatosabb komponenseknek. A bio tusfürdő tökéletesen tonizálja a bőrt, elősegítik a szennyeződések és a káros anyagok eltávolítását.

A borsmenta kivonat salaktalanító és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, tökéletesen előkészíti mélyen hidratálja a bőrfelszínt. A Vadvirág krémtusfürdő géltől tónusosan frissebb és a bio hatóanyagoktól szebb is lesz.

Print Friendly, PDF & Email