Aktivitásmérővel a fitt közérzetért

Bátran kijelenthetjük, hogy manapság az oly divatosnak számító életmódváltás egyre több hívet számlál a soraiban. Az egészséges ételek fogyasztása mellett, a rendszeres mozgás is roppant fontos szerepet játszik a modern ember életében, az aktivitásmérő pedig ez utóbbit segíti hatékonyan.

Valószínűleg mindnyájan hallottuk már, hogy a profi sportembereknek milyen fontos a teljesítményük pontos nyomon követése.

Nincs egyébként ez másként azokkal a kezdő sportolókkal sem, akik szeretnének rálépni az életmódváltás rögös, ám pozitív eredményekkel kecsegtető útjára. A szóban forgó kütyü tulajdonképpen egy okosóra, amit a kezünkön viselve mindig tisztában lehetünk az aktuálisan megtett kilométerek számával és az általunk elégetett kalóriamennyiséggel.

A profi aktivitásmérő ennél is többet tud, ugyanis a pulzusunkat is számon tartja, illetve ébresztőként is funkcionál. Persze mindezt csodaszép, esztétikus kivitelezésben, így nemcsak egészségesek, de kimondottan vonzóak is lehetünk a mindennapok során.

Print Friendly, PDF & Email