Mezőgazdasági fólia a növények letakarására

Szeretne sátorépítés céljára alkalmas takaró fóliát vásárolni? Az első osztályú, UV álló tulajdonsággal rendelkező mezőgazdasági fólia eleget tesz minden olyan követelménynek, ami a jó termést elősegíti és szorgalmazza. Vásárlóink előszeretettel rendelnek tőlünk fekete vagy átlátszó típusokat, attól függően, hogy pontosan mire van szükségük.

A megannyi mezőgazdasági fólia változatból, kisebb és nagyobb kiszerelés is kapható, így ha nem kell tekercsszámra, akkor néhány métert is vásárolhat. Az úgynevezett agro-fólia kiváló választás azoknak a mezőgazdászoknak, akik növénytermesztéssel foglalkoznak.

Már az első fagymentes időszakban is lehet használni, így a korai zöldségek, földönfutó bogyós gyümölcsök és természetesen a növénypalánták is kellő gyorsasággal fognak nőni. Hogy mennyibe kerül a mezőgazdasági fólia, az a tekercs méretétől függ, de részletes táblázatot honlapunkon fog találni. Tegye gazdaggá a termést a mezőgazdasági fólia használatával! Szerezze be egyúttal a további kerti eszközöket is, amelyekre szüksége lehet!

Print Friendly, PDF & Email