A víztisztító kulcsszerepe az egészségmegőrzésben

Életünk nélkülözhetetlen eleme a víz. Fogyasztása kétségtelenül egészséges, viszont itt sem mindegy, hogy pontosan mit iszik az ember. Az ásványvizek biztosítani tudják a szervezetnek a kellő mennyiséget különféle ásványokból, de túlzott fogyasztásuk fog-, epe- és vesekövet képezhetnek. A csapvíz sem fogyasztható mindig, ha eleve klóros szaga van, mert biztos lehet abban, hogy nem a legtisztább folyadékot fogyasztja. Kulcsfontosságúvá válhat a víztisztító ilyenkor.

A benne rejlő szűrőberendezés, akár 25 000 liternyi vizet is tisztává tud varázsolni. Már ízre is teljesen más, érezni lehet a különbséget. A víztisztító elnyeli azokat az anyagokat, amelyek rontják a víz szagát, színét, ízét. Az így meglágyított finom folyadék nemcsak önmagában remek ital, de teák, kávék, limonádék és freshek alapjaként is szolgálhat.

A zuhanyozóra szerelt víztisztító sem elhanyagolandó berendezés, mivel a bőrre kerülő lágyított víz hidratáló hatású, nem szárítja ki azt. A törölközésnél is észlelhető a különbség, a kemény víz ugyanis jobban tapad a testre, a lágy viszont lepereg.

Print Friendly, PDF & Email