A jól bevált Hikoki G23SW2 flex

A flex, vagy ahogy sokan ismerik a sarokcsiszoló, az egyik legnépszerűbb szerszám, ami nem hiányozhat a szakemberek, ezermesterek készletéből. Nagy kedvenc a Hikoki G23SW2 típus. amelyik magas teljesítményével, időtálló jellegével, hatékonyságával és sokoldalúságával hódít.

A Hikoki G23SW2 segítségével roppant egyszerű és biztonságos a legkülönfélébb fém tárgyak vágása vagy csiszolása. Ezzel kezelni lehet a vékony lemezeket, vastagabb csöveket, tartóoszlopokat és bizony, ha adott a megfelelő korong, még téglát és fát is.

Amikor a Hikoki G23SW2 megvételére kerül sor, akkor számtalan mindent figyelembe kell venni, hogy az ember a jó döntést hozza meg. Első helyen van a csiszolt felület mérete. Ekkor nagyon fontos a jó korong megtalálása is. Mit tud a 115 és 125 mm átmérőjű?

Ezek alkalmasak lemezek, csempék, kisebb fémprofilok vágására és kisebb csiszolt területekre egyaránt. A Hikoki G23SW2 150, 180 és 230 mm átmérőjű korongok pedig nagyobb felületek csiszolásakor elengedhetetlenek. Gondolni kell itt a járólapokra vagy épp a nagyobb fémprofilokra. Biztonsági okokból.

A szerkezetek kétkezes változatként vannak megtervezve. Nyilván a szerszámnál fontos a motor teljesítménye is. Például kisebb munkákhoz beválik a 600 W-os, de nagyobb feladatokhoz csakis a 1000 W fölötti teljesítményű jöhet szóba. Ennyire sok pozitívummal rendelkezik a Hikoki DH36DMA vésőkalapács is, ami szintén egy nélkülözhetetlen eszköz lehet, főleg a kőműveseknek.

De az is előfordul, hogy otthon kell ez. Gyakran megesik, hogy az ember nem tud elvégezni egy ház körül aktuálissá váló feladatot csak azért, mert nem rendelkezik a megfelelő szerszámmal. A Hikoki DH36DMA vésőkalapács segítségével a legkeményebb betonfallal is meg lehet birkózni.

Tény és való, hogy ez nem csupán hobbi barkácsolóknak kell, hanem a szakembereknek is. Miért pont a Hikoki DH36DMA modellre essen a választás? Aki dolgozott már ilyen modellel, tisztában van azzal, hogy ez egy kimagasló minőségű szerszám, amelyikkel komfortosan lehet dolgozni a legnehezebb szituációkban is. Ezért is éri meg ezt választani.

Print Friendly, PDF & Email