Fogasléc fogaskerekekkel modern kivitelben

A gördülékeny működéshez kifinomult alkatrészek tökéletes összhangjára van szükség a mai, modern gyártósorokon, amelyek a legtöbb esetben automatizált rendszereket alkotnak. Látszólag hosszú időre van szükség ahhoz, hogy a fogasléc fogaskerékkel cserére szoruljon, viszont egyszer ennek is eljön az ideje.

De nemcsak a kopott alkatrészeket kell cserélni. Amennyiben nagyobb hatékonyságra van szükség, akkor nőnek az egyedi igények, ami ezzel arányosan növeli a produktivitás.

Ilyen esetben szükség lehet valamilyen minőségi megoldásra, ami alól gyakran nem jelent kivételt a fogasléc fogaskerékkel, hiszen ez egy jól bevált hajtásmechanikai módnak számít az iparban.

Az ilyen jellegű hajtás esetén az egyik fogaskereket maga a fogasléc helyettesíti. Ebben az esetben már nem kell a rezonancia miatt aggódni, így sokkal precízebb kivitelezésre adódik lehetőség, ami jól látható a végeredményen. A fogasléc fogaskerékkel megrendelhető bármilyen méretben a lineartechnik.hu weboldalról. Az itt található telefonszámon árajánlat kérése is lehetséges.

Print Friendly, PDF & Email