Széchenyi 2020 és az Olajág Otthonok

A természetben töltött idő feltölt és megnyugtat. Időskorban különösen fontos a nyugodt, harmonikus körülmények megteremtése. A Széchényi 2020 pályázatnak köszönhetően, az Olajág Otthonok 2 492 531 Ft támogatásban részesült, aminek köszönhetően megvalósítható a kerti oázis kiépítése.

Szintén a Széchényi 2020 program keretein belül, az idősotthon további 300 000 Ft támogatást nyer szabadtéri színpad építésére. Az Olajág Otthonok szakemberei mindent megtesznek a lakók kényelme és nyugalma érdekében.

A több mint két évtizednyi tapasztalatnak köszönhetően, lehetőség van a memóriazavarral, demenciával, Alzheimer-kórral küzdő személyek ellátására, ápolására, egy olyan környezetben, ahol számos új élményekkel és kellemes pillanatokkal gazdagodhatnak. Mindez többek között a Széchényi 2020 pályázatnak és a Budapest – Józsefváros Magdolna negyed program támogatásával jöhetett létre.

Az idősotthon lakói színvonalas szolgáltatásokban részesülhetnek, aminek a részleteiről az olajagotthonok.hu weboldalon lehet bővebben olvasni.

Print Friendly, PDF & Email