Hasító fejsze teflon bevonattal

Ez olyan eszköz, aminek biztosan hasznát vesszük az év bármelyik szakaszában. A hasító fejsze jól jön a kerti munkák során, de a favágáshoz is elengedhetetlen, főleg télen a tűzifa előkészítésekor.

Szó, ami szó, a szerszámgépek alaposan megkönnyítik a dolgunkat, de nem mindig indokolt az alkalmazásuk. Ilyenkor jobban járunk, hogyha a kézi szerszámokat használjuk. A hasító fejszében nincs semmi különleges első ránézésre.

Viszont manapság már olyan anyagokból készül, ami rendkívül tartóssá teszi, ezáltal sokkal ritkábban szorul élezésre. A Fiskars termékei teflonbevonatú fejekkel készülnek. Ez a bevonat jelentősen csökkenti a súrlódást, ezáltal sokkal könnyebben szeli ketté a fát. Fontos továbbá a nyél kialakítása. A kényelmes használat ergonomikus kivitelezést kíván.

Természetesen ez sem maradhat el a Fiskars hasító fejsze esetében sem. A fej különleges geometriájának köszönhetően, az eszköz jól kiegyensúlyozott, ami fontos a pontos kezelhetőség érdekében. A gondos kialakításnak köszönhetően, rendkívül hatékony szerszámnak számít.

Print Friendly, PDF & Email