Az infraszauna kedvező áron megvásárolható

Sokan nem is hinnék, hogy az otthoni szaunázás már Magyarországon is megszokott dolognak számít. Nem kell elhagynunk a házunkat és máshol igénybe venni a különféle wellness szolgáltatásokat, mert megfizethető anyagi ráfordításból külön helyiséget alakíthatunk ki erre a célra.

A két legnépszerűbb típus közül az infraszauna a megfizethetőbb. A hagyományosnak mondható finn szauna jóval drágább, ami elsősorban az üzemeltetéséhez szükséges villanykályha árának tudható be. Ezen felül a vételárat erősen befolyásolja az is, hogy hány férőhelyes az infraszauna. Akár egyszemélyes változat is rendelhető. Ennek a helyigénye is kicsi, tehát gyakorlatilag a ház akármelyik helyiségébe beállítható. A kabinszerkezet Hemlock fenyőből, de akár vörös cédrusból is készülhet, viszont utóbbi esetben magasabb költségekkel kell számolni.

Az infraszauna kiszállítása térítésmentes, az összeszerelés pedig akár önállóan is kivitelezhető, mivel nem szükséges hozzá semmilyen szerszám, csak a szerelési útmutatót kell követni.

Print Friendly, PDF & Email