Kedv szerint variálható a Modarri auto

A függőség már gyerekkorban kezdődik és sok embert elkísér az egész életén keresztül. A játékautókat szenvedélyesen lehet szeretni és erre megvan minden okunk, hiszen gyerekfejjel rengetegszer elképzeltük, hogy milyen lehet száguldozni és igyekeztünk a TV-ben látott akciójeleneteket mi is megkomponálni a magunk módján.

A Modarri auto nem olyan, mint egy átlagos Matchbox. Ezeknek az a sajátosságuk, hogy bármilyen elképzelés szerint összerakhatóak az alkatrészek így egyedi modelleket alkothatnak a csemeték.

A Modarri auto tehát nem egyszerűen csak egy tologatni való négykerekű műanyagdarab, hanem kreativitásra sarkalja azt a lurkót, aki egyszer a kezébe vette. Különféle kiegészítők is a rendelkezésükre állnak, amelyekkel egészen egyedi kivitelezésű darabok építhetőek.

A mai gyerekek ingerküszöbe rendkívül magas, nehéz nekik újat mutatni, hiszen olyan technológia veszi őket körül, amit az előző generáció csak elképzelni tudott. A Modarri auto viszont egy megunhatatlan szórakozás, a változatos variálhatósága miatt.

Print Friendly, PDF & Email