Kiemelkedő kapacitással rendelkezik a légkeveréses fritőz

Frissen készült, ízletes és ropogós fogásokat szeretne tálalni vacsorára a szeretteinek? A légkeveréses fritőz kiváló konyhai alkalmatosság és lerövidíti a konyhában eltöltött időszakot.

Ideális háztartási gépezet különféle ételek elkészítéséhez, mint például a hasábburgonya, a krokett és a húsfélék. A remek technológiájának jóvoltából, lehetővé teszi az ínycsiklandozó elemózsia elkészítését olaj használata nélkül. A légkeveréses fritőz kevesebb gőzt és szagot eredményez, mint a hagyományos társai.

A sütőszita 2,5 kg hozzávaló befogadására alkalmas. Belső felülete könnyen tisztítható, a szita mosogatógépben is átmosható. Nagy segítségként szolgál a mindennapi betevő falatok előállításában.

Hatféle különböző programmal rendelkezik és a sütési hőmérséklet is változtatható 80-200 °C között. A gyümölcsök aszalása roppant egyszerűen elvégezhető a légkeveréses fritőz használatával. A beépített időzítő jóvoltából előre meghatározható a főzési időtartama és így lényegesen lerövidíthetőek a konyhában végzett tevékenységek.

Print Friendly, PDF & Email