Rendelje meg idejében a franciaágy 160×200 típust!

De jó is egy hatalmas ágyon végignyúlni és azon pihenni ki a fárasztó napot! Pontosan erre találták ki a franciaágy 160×200 méretű típusait, ami ma már számtalan kialakításban megvásárolható.

Nagyon sokféle franciaágy van a komfortbutor.hu webáruház virtuális polcain, olyan gazdag kínálatban, hogy az ember csak győzzön válogatni közülük. Duplafunkciós például a készleten lévő Triest heverő vagy franciaágy, ami 5 méretben rendelhető meg, közöttük természetesen a 160×200 cm méretű is. Duplarugós fekvőfelülettel és hatalmas ágyneműtartóval rendelkezik, a lábai tömör fából készültek, a huzatát illetően pedig nagy a szövetválaszték. Három díszpárna is tartozik hozzá. Az ára egyáltalán nem magas, azonban a kiválasztott ágymérettől és a szövettől függően változhat.

Amennyiben a franciaágy 160×200 típusra esik a választása, tudnia kell, hogy a megrendelés után a szállítási határidő 3-6 hét. Tehát jó, ha még a lakásfelújítás előtt rendeli meg, hogy mire végeznek a kőművesek, jöhessenek az asztalosok.

Print Friendly, PDF & Email