Melyek a szilikon alapú síkosító jellemzői?

Időnként a szerelmesek fel kell dobják a párkapcsolatukat valamivel. Az internet széles világában különböző intim játékokat lehet már beszerezni, amelyek garantáltan beválnak.

Minden bizonnyal hallott a szilikon alapú síkosító produktumról, ami garantálja az élvezetes játékot. Köztudott, hogy ezen terméknek a feladata, hogy nedvessé tegye az eltérő játékszereket, valamint a nemi szerveket is. Nemcsak akkor lehet használni, amikor a női hüvelynek a nedvességét szeretné biztosítani, hanem akkor is, ha jobb élményre vágyik.

A szilikon alapú síkosító jellemzője, hogy vízálló, ezért a medencékben vagy egyéb vizes környezetben is lehet alkalmazni. Sokan azért kedvelik ezt a típust, mert tartós síkosságot biztosít, ezáltal pedig a hüvely nem fog egyhamar kiszáradni. A vízalapúval szembeni hatalmas előnye, hogy nem párolog el, ezért is olyan tartós.

Azonban a szilikon alapú síkosító foltot hagy maga után, ezért jobb nem hozzáérinteni bármilyen textilhez. Persze többet is kipróbálhat, még mielőtt kiválasztja a kedvencét.

Print Friendly, PDF & Email