A címkenyomtató felgyorsítja a munkát

Ha nem állnának a rendelkezésünkre ezek a berendezések, akkor a hatalmas szupermarketek fogalma igencsak lelassulna, hiszen más módszert kéne kitalálni a termékazonosításhoz.

A címkenyomtató azonban leveszi ennek a terhét a cégek válláról. Legyen szó bármilyen árucikkről, a címkéken szereplő vonalkód által rögtön beazonosíthatóvá válik. A címkenyomtató több száz nyomatot is képes készíteni egyetlen nap alatt és ehhez még csak tintapatronra sincs szüksége, mivel thermal technológiával működik, ami annyit tesz, hogy a szöveget vagy a mintát beleégeti a felületbe.

Azokhoz a termékekhez, amelyek sokáig ülnek a raktárban, érdemes olyan technológiát választani, ami hónapok múlva sem kezd halványulni. A nyomtatók ezen változatai is megtalálhatóak a digicode.hu kínálatában.

Régen már az is nagy szám volt, hogyha a telefonunkban volt Bluetooth, manapság viszont még a címkenyomtatóban is van, ami lehetővé teszi az egyszerűbb kezelést és az adatátvitelben is fontos szerepet játszik. A hatékony munka érdekében érdemes egy minőségi címkenyomtatót választani.

Print Friendly, PDF & Email