Kitűnő Abraboro fémfúró

A fúrógépek sokoldalúsága attól függ, hogy éppen milyen fúrószárral használjuk ezeket. Hogyha nem szeretnénk elakadni a munkavégzésben, akkor a fémfúró is nélkülözhetetlen részét kell képezze a szerszámgyűjteményünknek.

Így már biztos, hogy minden munkaanyaggal képesek leszünk dolgozni, ami csak a kezünkbe kerül. A fa- és betonfúrók mellett, többféle fémfúró is helyet kapott a kínálatban. Anyagukat tekintve leginkább gyorsacélból készülnek és többféle fém fúrására is alkalmasak, mint a réz, bronz, alumínium vagy a rozsdamentes acél.

Az Abraboro azért számít előnyös választásnak, ha a fémfúrókat vesszük figyelembe, mert ezek a termékek nemcsak az otthoni barkácsolás közben állják meg a helyüket, hanem jól teljesítenek ipari környezetben is.

Többek között ennek köszönhető, hogy az Abraboro fémfúró segítségével sorjamentes furatokat lehet készíteni, a speciális Split Point spirálnak köszönhetően. A forgácseltávolítás szintén fontos az ilyen tartozékok esetében, amelyekkel az íves felületeken is könnyű furatot kezdeni.

Print Friendly, PDF & Email