A szilikon melltartó igazi csodafegyver

Van egy csodaszép estélyi ruhája, amit még soha sem viselt, mert melltartó nélkül nem lehetne felvenni, de nem talált hozzá olyat, ami ne rontaná el az összhatást? Akkor tegye próbára a szilikon melltartó kínálta kényelmes és praktikus megoldást!

Ez mindenféle pánt, kosár és szivacs nélkül hozza azt a hatást, mint a hagyományos push-up változatok, de mégsem kell attól tartania, hogy elmozdul, lecsúszik vagy valahol kikandikál majd a ruha alól. Tökéletesen illeszkedik a nőies formákhoz és a legmélyebb kivágással rendelkező ruci is hibátlanul fog mutatni, ha ezt veszi fel alá.

A szilikon melltartó többféle színben is kapható, így az sem okozhat problémát, hogy átütne az öltözék anyagán. Fekete ruhához választhat sötét szilikon melltartót és a testszínű változatot szinte bármi alá felveheti, mert még csak azt sem fogják tudni eldönteni az emberek, hogy visel-e fehérneműt vagy sem. Nem ez lenne egy jó melltartó lényege? Dehogynem! Szerezze be és meglátja milyen remek találmány a szilikon melltartó!

Print Friendly, PDF & Email