Műfüves focicipő többféle méretben

Szerencsésnek mondhatja magát az, aki egy egészséges hobbit űz, akár napi, akár heti rendszerességgel. A foci népszerű sportnak számít és rengeteg rajongója van, ám városi környezetben nem könnyű szabad pályát találni, ahol akármikor rúgható a bőr.

A műfüves focicipő fedett pályához készült, de egyaránt használható tornatermekben is. A különbség szemmel látható és egyből érezhető, amint felveszünk egy ilyen lábbelit. A kialakítása merőben eltér egy gyepre tervezett változattól.

Itt nincsenek stoplik, csak egy jól tapadó, enyhén bordázott talprész. Természetesen a műfüves focicipőnek is kényelmesnek kell lennie, ezért mindent meg is tesznek az olyan neves gyártók, mint a Nike vagy az Adidas. Egyébként utcai viseletként sem utolsó, hiszen nagyon divatosan néz ki, persze a megfelelő öltözékhez viselve.

Aki szereti a sportos megjelenést, amivel kifejezheti a futball általi rajongását, az a mindennapok során is nyugodtan viselheti a műfüves focicipők valamelyik modelljét. A műfüvön szinte kötelező a műfüves focicipő, mivel ez megóvja a lábat a sérülésektől, ízületi húzódástól, stb.

Print Friendly, PDF & Email