Sokat számít egy taxis tanfolyam

Ha már van egy jó állapotban lévő autónk, akkor abból könnyen hasznot húzhatunk. Ebben az esetben, most nem az utcai gyorsulási versenyekről lesz szó, hanem sokkal inkább a taxis tanfolyam lesz a középpontban.

Személyszállításra van lehetőség taxióra nélkül is, azonban ennek kapcsolódnia kell valamilyen kulturális, idegenforgalmi, turisztikai tevékenységhez. Aki kifejezetten a taxis tanfolyamon töri a fejét, az a legjobb helyen jár, mert a Transzport Studium folyamatosan indít OKJ képzéseket is.

Sokkal gazdaságosabbnak számít, amennyiben saját vagy bérelt kocsival szeretnénk letenni a vizsgát. Hogyha az iskola kénytelen autót biztosítani a taxis tanfolyam idejére, akkor a költségek növekedni fognak.

Természetesen csak olyan jelentkezhet, akinek már eleve van vezetői engedélye. A tanfolyam menete rendkívül egyszerű, mindössze 1 napot vesz igénybe. A tantárgyak listája megtalálható a Transzport Studium weboldalán, ahol mindenki megtekintheti, hogy miből és miként kell vizsgáznia a taxis tanfolyamot követően.

Print Friendly, PDF & Email