Létezik a gyárinál jobb töltő kábel?

Volt már olyan, aki egy rossz kábel miatt cseréltette ki a telefonjában az akkut, mert azt hitte, hogy azzal van a gond. A töltő kábel minősége meghatározó lehet a töltés szempontjából. Nem elég a gyári vagy egy másfajta minőségi töltőfej használata, mert a kábel fajtája is sokat számít.

Fillérekért lehet vásárolni a különféle modelleket, de ezzel könnyen tönkretehetjük az adott eszközt. Nem hiába hívja fel minden cég a fogyasztók figyelmét arra, hogy csakis a gyári tartozékokkal használják a készülékeket.

Azonban egy idő után ezek is elhasználódnak, így nem marad más választásunk, mint keresni egy alternatív megoldást. Ezért fejlesztette ki a Blitzwolf a kedvező áron kapható, ám minőségi töltő kábeleket, amelyek a gyorstöltést is támogatják.

A rohanó világban mindenkinek hozzá van ragadva a tenyeréhez az okostelefon, amelyek egyre nagyobb kapacitású akukkal rendelkeznek. Hagyományos töltőkkel és kábelekkel a töltés elviselhetetlenül lassú. Viszont a Blitzwolf töltő kábel révén jelentős gyorsulást lehet elérni, ami érvényes az adatátvitelre is.

Print Friendly, PDF & Email