Újpest masszázs a fáradt személyeknek

Néha úgy érezzük, hogy nagyon jó volna egy masszázs, de lemondunk róla, mert nem akarunk a szalonba ellátogatni, egyrészt az utazás okoz gondot, ha fájnak a tagjaink, másrészt pedig az idegen hely miatt. Azonban van erre egy kiváló megoldás az Újpest masszázs keretein belül, mert Keresztes Attila gyógy- és sportmasszőr kérésre az Ön otthonában is elvégzi a szükséges kezelést.

Ez a szakember a keleti és a nyugati medicina területén szerzett államilag elismert szakképzettséget. Az általa kínált frissítő-lazító, relaxáló svéd masszázsnak nagyon sok jótékony hatása van, például segíti az izmok regenerálódását, fokozza a véráramlást, így serkenti a szervezet oxigénellátását, valamint a méreganyagok kiürülését.

De ezeken kívül, az Újpest masszázs csökkenti a stressz káros hatásait, idegcsillapító hatással rendelkezik és megfiatalítja a bőrt, ráadásul pihentető, frissítő. Hetente, kéthetente 45-60 perc masszírozás ajánlott. A rendkívül felkészült masszőr elérhetőségeit keresse a keresztesattila.hu weboldalon!

Print Friendly, PDF & Email