Az Alfawise ablaktisztító robot megkönnyíti a mindennapokat

A modern technológiának köszönhetően, napjainkban rengeteg olyan berendezés közül lehet választani, amelyek saját maguktól látják el a feladatokat.

Az Alfawise ablaktisztító robot is ezen az elven működik. Akár az okostelefonjáról is egyszerűen beállíthatja, mindössze a Bluetooth nevű alkalmazásra lesz ehhez szüksége. Szóval a beprogramozása nem igényel nagy szakmai tudást, hiszen bárkinek lehetősége van ezt megtenni. Mindössze 1 órára van szükség ahhoz, hogy teljesen feltöltődjön.

Az Alfawise ablaktisztító robot körülbelül 4 perc alatt tisztít meg 1 négyzetméteres nyílászárót. Ha úgy dönt, hogy beszerzi, akkor nagyban megkönnyítheti a mindennapi teendőit.

Az internetes áruházakban megtalálhatja a terméket, amiről részletes leírást kaphat. Továbbá fel van tüntetve a csomag tartalma is, így tisztában lehet azzal, hogy milyen dolgok kerülnek majd a tulajdonába. Az Alfawise ablaktisztító robot ára nem túl alacsony, viszont figyelembe kell venni azt is, hogy milyen nagy hasznára lesz a hétköznapokban.

Print Friendly, PDF & Email