Az energiatakarékos hősugárzó eltérő típusai

Az emberek mindent megtesznek, hogy minél kevesebb költségvetéssel tartsák fent a lakásukat. Az energiatakarékos hősugárzó kevesebbet fogyaszt a hagyományos fűtőelemeknél, így remek megoldásnak bizonyulhat. Ha kiegészítő fűtésre van szüksége, akkor mindenképp ez a jó megoldás.

Senki sem szeret fázni, ezért ha egy helyiség nem tud felmelegedni kellőképpen, akkor gyakran választják ezt a megoldást. Manapság már létezik kerámiabetétes variáció is.

Ennek a belsejében nemcsak egyszerű elektromos fűtőszál működik, hanem egy speciális borda ontja a meleget, ami természetesen kerámiából készül. Az ilyen energiatakarékos hősugárzó nagyobb hő leadó felületet biztosít. Működése sokkal halkabb, mint a ventilátoros típusoké. Használatát tekintve rendkívül biztonságos, mivel a fűtőelem nem izzik.

Egyetlen hátránya van, hogy a kissé bonyolultabb felépítése miatt drágább a hagyományos típusnál. Azonban nem kell megijedni, hiszen hosszútávon megtérül az ára. Az energiatakarékos hősugárzó nagyszerű tulajdonságainak utána olvashat az internetes oldalakon.

Print Friendly, PDF & Email