3M maszk a szennyeződések ellen

Ha az építőiparban dolgozik, akkor kiemelt figyelmet kell fordítania a megfelelő védőeszközök használatára. Ne feledkezzen meg a 3M maszk viseléséről sem, hiszen rengeteg kellemetlenségtől kímélheti meg magát!

A munkaterületen keletkező por negatív hatással van az emberi szervezetre és súlyosabb esetekben visszafordíthatatlan károsodást is okozhat. Amennyiben el szeretné kerülni a nem kívánatos egészségügyi problémákat, akkor ne vacilláljon sokat azzal kapcsolatban, hogy felveszi-e a 3M maszkot vagy sem! Sokan nincsenek tisztában vele, hogy a levegőben felgyűlt szennyeződések milyen nagymértékben irritálják a nyálkahártyát. Ha munka közben arra lesz figyelmes, hogy köhögési kényszer keríti hatalmába, vagy gyakran kell kifújnia az orrát, akkor az azt jelzi, hogy védekeznie kell a por támadása ellen.

Erre a leghatékonyabb megoldás az, ha munkaidő alatt felveszi a 3M maszkot, hiszen ezáltal védve lesz a levegőben található káros anyagokkal szemben. A munkavédelmi webáruházban minden szükséges terméket megtalál.