Nem olyan magasak a karosszéria fóliázás árak

Aki szeretne egyedi külsőt biztosítani az autójának, az több lehetőség közül is választhat. Először mindenkinek a festés jut az eszébe, azonban az árak hallatán, sokaknak elmegy a kedve.

A karosszéria fóliázás árak már némileg elfogadhatóbbak. Kiváltképpen akkor, hogyha nem akarjuk beborítani az egész autót, csak néhány elemét, például a motorháztetőt, a sárvédőket, vagy a visszapillantó tükröket.

Akadnak olyan részek, amiknek nehezebb a fóliázása a sarkok és a hajlatok miatt, azonban a GrafiWrap esetében a karosszéria fóliázás árak ebben az esetben is verhetetlenek maradnak és a későbbiekben sem kell attól tartani, hogy idővel elkezdenek leválni. A karosszéria fóliázás árak változóak lehetnek. Sokat számít az autó típusa és az, hogy mekkora felületet szeretnénk beborítani.

A karosszéria fóliázás árak akkor lesznek a legmagasabbak, hogyha az egész autó be lesz vonva, viszont ez még mindig elhanyagolható összeg lesz egy profin kivitelezett festés ára mellett. Az autofoliazas.org weboldalon megtekinthető színskála.

Print Friendly, PDF & Email