Búvóhely Budapesten: olcsó szerelemkuckó az intim pillanatokért

Sok fiatal nem szeretne egy egész éjszakára bérelni szobát, hanem csak egy pár órára. Ezért sem fordul meg a fejükben a hotel lehetősége, hiszen az nagyon drága. Biztos te is voltál már ilyen helyzetben. Aggódni azonban nem szükséges. Nem kell lenulláznod a bankszámládat egy szobáért, különösen amikor csak pár órára lenne csak szükséged a pároddal, hogy elintézzetek pár élvezetes teendőt. Mit is lehetne ekkor tenni?

Érdemes a búvóhelyek mellett dönteni, amelyek olcsók és mégis egy luxus atmoszférát kínálnak, ami miatt igenis jól fogjátok érezni magatokat ebben. Melyiket érdemes választani pár órára? Sokak nagy kedvence az Üteg utcai garzon, amelyik stílusában modern és ezért üdítően fiatalos hangulatot garantál. Ezért is annyira felkapott ez a fiatalok körében. Ha neked sincs túl sok pénzed, és azt, ami van, nem akarod egy drága hotelszobára költeni, mindenképpen megéri élned ezzel a lehetőséggel.

Amint beléptek a lakásba, egyből érezni fogjátok a roppant kellemes hangulatot. A helyiségek a friss színükkel egy igazán pezsgő alaphangulatot teremtenek nektek. Ezáltal a kötöttségektől és zavaró körülményektől mentes kikapcsolódáshoz minden adva lesz nektek. Az idelátogatók romantikus élményeiről a szabad tetőtéri terasz gondoskodik. Innen tiszta időben igen messzire el lehet látni, sőt, a csillagokat is meg lehet csodálni éjjel. Nyugodtan kiülhettek pár órára egy üveg borral vagy pezsgővel. Nyáron is adva lesz a komfort, hiszen a szerelmi kuckó klímával, TV-vel, WI-FI-vel van felszerelve és a hálószobában tiszta ágyneműket találtok. A fürdőszobában pedig egy nagy sarokkádnak örülhettek.

Itt pár órára valóban ki tudjátok zárni a külvilágot. Ha valóban csakis kettesben akartok lenni és teljes diszkrécióra vágytok, sejtelmes hangulatra, akkor jól teszitek, ha a lehúzzátok a redőnyöket. Ennek köszönhetően csakis egymással tudtok foglalkozni pár órára. A buvohely.com oldalon igazán könnyen megtalálható az a lakás, amelyikben felhőtlenül fogjátok érezni magatokat. Érdemes hát ezt választani a hotelszoba helyett.

Print Friendly, PDF & Email