Sok mindenre képesek az Indigó Felnőttek

Egy nagyon felgyorsult világot élünk, ahol olykor sok mentális és lelki probléma nehezedik ránk, amelyeknek a megoldása kisebb-nagyobb erőfeszítésékbe kerül. Az állandó rohanás és teljesítési kényszer gyakran odavezet, hogy saját magunkra alig tudunk időt szánni, ami igazából nagy probléma. A bennünk lévő érzelmek és kavargó események megértésében, az Indigó Felnőttek könyv sokat segíthet.

Olykor azt hihetjük, hogy különcségünk csak egy sajátos jellemvonás, amivel senki más nem rendelkezik. A valóság ennél sokkal árnyaltabb. Mások is vannak, akik hasonló gondokkal küzdenek, mert a társadalom egyszerűen nem fogadja be őket. Az Indigó Felnőttek igenis léteznek és közöttünk járnak. Gyakran ők maguk sem tudják, hogy ezen csoport képviselői.

Tény, hogy az ösztönöktől vezérelt világban, a mélyről jövő intuíció követése nem divat. Ha valaki mégis megtenné, akkor megbélyegzik és elfordulnak tőle. Az Indigó Felnőttek sokkal érzékenyebbek az átlagos embereknél és ez teszi őket azzá, akik! Engedjük szabadjára az érzelmeinket és egy új élet veszi kezdetét!