Mellnagyobbítás: saját vagy külső zsírral? Két legyet egy csapásra

Sok nő elégedetlen a melleivel, de van megoldás erre a zavaró problémára. Zsírpárnák helyett nagyobb mellek? Ha ide kattint, többet is olvashat erről a plasztikai beavatkozásról. Teljesen biztonságos és nem jár semmilyen kockázattal. Természetesen a beavatkozást előzetes konzultáció és vizsgálatok előzik meg, hogy minden a megfelelő módon haladhasson tovább. 40 éves kor alatt és felett is szükség lesz EKG-ra, mellkasröntgenre, laborvizsgálatokra, mell ultrahangra vagy mammográfiára.

A kicsi, formátlan mellek sokaknak kellemetlen pillanatokat szereznek és gyakran előfordul ilyenkor az önbizalomhiány. Azok a hölgyek, akik elégedetlenek a melleik formájával, illetve méretével, nem szívesen járnak strandra, mert feszélyezve érzik magukat, illetve a párkapcsolatban is adódhatnak ebből kellemetlen problémák. Éppen ezért, a mellnagyobbításnak számos előnye ismert.

A leginkább szembetűnő az összes közül, talán a szép forma, ami többféle lehet. Az alaki elváltozások kiküszöbölése és az aszimmetrikus mellek korrigálása is kivitelezhető. Rutin beavatkozásnak számít, ami mégis nagy szakértelmet igényel. Akad, aki a természetes formát szereti, ebben az esetben az úgynevezett csepp alakú implantátum kerül beültetésre. Aki nagyobb, kerek melleket szeretne, annak egy másfajta implantátumra lesz szüksége. Az igények többfélék, ám Dr. Falus György plasztikai sebésznek köszönhetően, minden elképzelés esztétikusan és biztonságosan kivitelezhető. Számba kell venni a különböző alkati adottságokat is, hiszen nem mindegy, hogy a behelyezés izom alá vagy izom fölé történik.

Az implantátumok behelyezése többféle módon lehetséges, ami egyénenként változik és mindig a legbiztonságosabb módon valósul meg. A műtét másnapján a páciens már haza is mehet, azonban be kell tartania néhány fontos szabályt annak érdekében, hogy ne jelentkezzenek kellemetlen szövődmények. A mell végleges formája több hónappal a műtét után fog kialakulni, ezért addig kompressziós melltartót kell viselni. A gyógyulást követően, fél évig nem szabad napfény érje a melleket, mert azok deformálódhatnak.