Miből készülhet kerítés?

A mai modern világban gyakran fejvesztve rohanunk egyik helyről a másikra és nagyon nem foglalkozunk azzal, hogy legalább egy kevés időt töltsünk el nyugalomban. Természetesen ez nem folytatható a végtelenségig, ezért idővel rájövünk arra, hogy milyen kellemes a biztonságot nyújtó kerítés mögé behúzódni és lazítani egy keveset. Az ember szereti mindig kijelölni a saját birtokának a határait.

Ezt számos módon meg lehet tenni. Megannyi alapanyag áll rendelkezésre, amiből hatékony, de egyben divatos kerítés állítható össze. Legyen szó kőről, fáról, betonról, vasról, drótról vagy mindezek kombinációjáról, kedvünkre válogathatunk. Nem mindegy az sem, hogy pontosan hol kap helyet az adott kerítés.

Általában a front oldalit szokták erőteljesebbre készíteni, mert ez kell garantálja a külvilággal szembeni biztonságot, míg a hátsó részen vagy éppen a szomszéddal határos inkább csak jelzés értékű. Bárhogyan is, de a kerítés hasznos szerkezet, ezért ne kapkodjuk el a kiválasztását és felépítését, mert azt jobb esetben sok éven át fogjuk nézni és használni!

Print Friendly, PDF & Email