Az Activity Original örök kedvenc

Néhány játék örök kedvenc marad és generációkon át fogják alkalmazni. Még a tanárok közül is akad néhány, akik az Activity Original nevű társasjátékot bevetik az osztályukban.

Igazán remek időtöltés kicsiknek és nagyoknak, amin keresztül még a különböző képességek is fejlődnek. Köztudott, hogy a megadott szavakat 3 féle módon lehet a csapattársak tudtára adni: körbeírással, mutogatással vagy rajzolással. Meg kell hagyni, hogy némelyik kifejezésnél nem lehet mindhárom módszert bevetni. Az Activity Original az eredeti dobozban vásárolható meg, ami tartalmazza a kártyákat, a homokórát, a játékszabályt, a bábukat és magát a táblát. Amennyiben már részt vett ebben a játékban, akkor tudja, hogy csoportokra kell osztani az embereket és a homokórával szükséges mérni az időt.

Még az idő lejárása előtt, minél több feladványt kell kitalálni. Az Activity Original játékban az nyer, akinek a bábuja a leghamarabb ér a célba. Ez a termék nemcsak a kicsiket szórakoztatja, ezért a házibulikon is elő lehet venni, hogy megalapozzák a kellő hangulatot.

Print Friendly, PDF & Email