A sokoldalú belga sörök világa

A sör hazánkban is nagy rajongótábort tudhat a magáénak. A magyar fajták mellett, a külföldiek is roppant keresettek a fogyasztók körében. A belga sörök nem véletlenül tartoznak a legnépszerűbbek közé, hiszen aromájuk összetéveszthetetlen.

A belga sörgyártás a középkorig nyúlik vissza, amikor ez még kolostori körülmények között zajlott. Manapság már 8000 féle sört állítanak elő a nagy sörfőző üzemekben és kis családi manufaktúrákban. Hihetetlen szám, mégis igaz és nem másról tanúskodik, mint a belga sörök sokoldalúságáról. A példátlan sokszínűséget mi sem bizonyítja jobban, hogy a világos láger variációktól kezdve a spontán erjedésű, speciális variánsokon át, egészen a vörös verziókig mindegyik megtalálható a belga sörök között.

Az artizanshop.hu egyedi italokat forgalmazó nagyker természetesen mindet nem hozhatja el a magyar közönségnek, azonban pár kiválósággal mégis dicsekedhet. A külsőre és belsőre is különleges sörök minden igazi kocsmában, étteremben jelen kell legyenek. Rendeljen Ön is tőlünk!

Print Friendly, PDF & Email